جانورانی را که کمتر از ۳۰ هزار سال قبل منقرض شده اند دوباره زنده می شوند.

ساخت وبلاگ

آیا باورتان می شود که دانشمندان می توانند جانورانی را که کمتر از ۳۰ هزار سال قبل منقرض شده اند دوباره زنده کنند؟

هر چند تصور ماموتی که دوباره احیا شده کمی ترسناک است اما این موضوع واقعیت دارد. البته در راه احیا کردن جانوران ماقبل تاریخ یک محدودیت وجود دارد و آن هم این است که جانورانی که برای بیش از ۳۰ هزار سال قبل هستند به دلیل از بین رفتن قسمت زیادی از DNA تقریبا راهی برای احیایشان وجود ندارد.

وقتی به لیست جانوران منقرض شده نگاه می کنیم به چند نمونه معروف می رسیم که اسم آن ها را بارها و بارها شنیده ایم پس دیدن آن ها در دنیای واقعی می تواند از بقیه جانوران جذاب تر باشد. جانورانی مثل ببر مازندران، شیر ایرانی، ماموت ها و … جانورانی هستند که می توان آن ها را دوباره زنده و از آن ها استفاده های پزشکی کرد. اولین باری که دانشمندان به این حد از تکنولوژی و پیشرفت رسیدند سال ۲۰۰۳ بود. رشد و پیشرفت آن ها در تکنولوژی کلونینگ باعث شد که بتوانند سلول ها را از نظر مصنوعی به باروری برسانند و حتی DNA و ژن را هم به دلخواه دستکاری کنند. با استفاده از همین روش کلونینگ است که به راحتی می توان جانورانی که چندین سال قبل منقرض شده اند را دوباره زنده کرد!

و اما اگر ذوق زده شده اید و فکر می کنید با این روش می توان دایناسورها را هم زنده کرد باید بگوییم که زنده کردن آن ها فعلا ممکن نیست! چون حتی جوان ترین آن ها ۶۵ میلیون سال قبل زنده بودند پس نمی توان از DNA آن ها استفاده کرد. به حیوانات منقرض شده جدیدتر مثل ماموت ها یا ببر دندان خنجری فکر کنید. بعد از کشف ماموت این که دانشمندان بتوانند یک ماموت را شبیه سازی کنند دیگر فقط یک رویا نیست. در روش کلونیگ برای احیای ماموت کار دانشمندان شبیه سازی هسته سلول سالم است بعد از آن نیاز به یک مادر جایگزین خویشاوند است تا ماموت منقرض شده دوباره احیا شود.

+ نوشته شده توسط وحید صمدپور شهرک در و ساعت |
سَلجوقیان...
ما را در سایت سَلجوقیان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : vahidsamadpour بازدید : 263 تاريخ : پنجشنبه 14 دی 1396 ساعت: 0:43